Ruka v ruke v nových priestoroch

Máme veľkú radosť, že Vám môžeme predstaviť naše nové priestory, ktoré sme pre Vás nedávno sprístupnili. Od novembra nás nájdete priamo v srdci mesta, na bytčianskom námestí (Námestie SR 15).
 
K dispozícii máme dve miestnosti, predsieň, mini kuchynku a toaletu. Prvá miestnosť je určená najmä na tvorivé aktivity, pri ktorých sa väčšinou sedí – Tvorilka (výtvarné dielne pre najmenších) a Kurz šitia pre dospelých. Druhá miestnosť je priestor určený na voľnú detskú hru v Herničke, na pohybové aktivity ako je Pohyb a rytmika cez zmysly, ale využijú ho aj malí jazykovedci na Angličtine pre najmenších. Dospelí sa tiež môžu potešiť z nových priestorov na Podporných stretnutiach rodičov alebo na odborných prednáškach
 
Snažili sme sa vytvoriť bezpečný, kreatívny a estetický priestor, v ktorom sa budete cítiť ako doma. Priestor, v ktorom načerpáte inšpiráciu a oddýchnete si. Priestor, kde sa deti môžu hrať, rozvíjať, spoznávať seba aj iných. Budeme radi, keď nás navštívite osobne a dáte nám vedieť, či sa nám to podarilo  🙂 Priestor budeme naďalej vylepšovať, preto vítame všetky Vaše nápady a pripomienky.
 
Nič z toho by však nebolo možné bez Vašej pomoci. Viacerí z Vás nám pomohli finančne, materiálne alebo svojim osobným nasadením, za čo vám patrí obrovské ĎAKUJEME!
 
Hračky do herničky sme zakúpili z finančného daru od kvetinárstva Adonis. Vďaka podpore od Zmrzlina Kurtovič sme centrum zútulnili farebnými svietidlami a doplnkami. Na žltej pohovke si môžete oddýchnuť vďaka príspevku rodiny Ballayovcov. Deti majú k dispozícii detské stolíky a stoličky vďaka podpore pani Andrei Gajdošíkovej. Konferenčný stolík a stoličky sme zadovážili z daru pána Jozefa Tvrdého. Z dotácie VÚC sme zakúpili nový, mäkkší koberec, poličky na hračky a pracovné stoly. 
 
Viacerí ste nám darovali konkrétne veci, ktoré sme veľmi potrebovali. Rodine Dobroňovcov ďakujeme za skrine, Šlížkovcom za poličky, Poláčkovcom za skrinky do kuchynky, Tamašiovcom za kreslá. Pani Andrei Gajdošíkovej ďakujeme za drevené hračky. Za akvarelové obrazy patrí vďaka Terézii Kováčikovej.
 
Veľmi si ceníme Váš osobný vklad – čas a energiu, ktorú ste venovali príprave našich nových priestorov. Ďakujeme všetkým mužom, ktorí pomohli pri kúpe, rezaní a pokladaní koberca, inštalácii poličiek a garníž. Zvlášť ďakujeme Jozefovi Beňákovi a Radovanovi Tvrdému za inštaláciu osvetlenia a ďalšie technické úpravy. Veľká vďaka patrí Veronike Kaštánkovej, ktorá nám pomohla vytvoriť koncept celého priestoru.  Veľká vďaka patrí nášmu organizačnému tímu a všetkým ostatným dobrovoľníkom, ktorí pomáhali so sťahovaním, čistením a prípravou nových priestorov.
 
ĎAKUJEME, vďaka Vám všetkým máme útulné priestory, v ktorých môžeme robiť viac aktivít pre nás všetkých.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Meno *
Email *
Adresa webu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.