Vďaka štedrým ľuďom rastieme!

Ďakujeme všetkým, ktorí veríte nášmu projektu a podporujete nás v pestovaní vzťahov. Pred necelými dvoma mesiacmi sme spustili crowdfunding kampaň cez slovenskú darcovskú platformu Startlab. A prečo sme vlastne potrebovali pomoc s financiami?
 
Sme odvážni aj v tejto neistej dobe. Rastieme – rozrastajú sa naše aktivity, vďaka ktorým prichádza do centra čoraz viac ľudí. Preto nás v najbližších mesiacoch čaká veľké sťahovanie! Chceme vytvoriť kvalitné zázemie na realizáciu, rozšírenie a prehĺbenie našich aktivít pre deti a ich rodičov, pre mládež, pre matky, pre znevýhodnených, pre starších – jednoducho pre komunitu mesta a blízkeho okolia. Preto sme sa obrátili na vás. A s vašou pomocou sme to dokázali! Vďaka štedrým ľuďom sme vyzbierali 108% našej cieľovej sumy, neuveriteľných 5420€. Každé jedno euro zodpovedne využijeme.
 
V týchto dňoch sú naše budúce priestory ozaj na nepoznanie. Strhnutá strecha, chýbajúca predná stena, robotníci vylievajú betón na našu budúcu podlahu. A my sa spoza plota zasnene pozeráme a predstavujeme si ako sa v septembri uvidíme. Priebežne vás budeme informovať ako naše veľké sťahovanie pokračuje. Vidíme sa na jeseň v priestoroch bývalého pivovaru, ale zatiaľ sa môžete tešiť na aktivity v našich priestoroch na námestí. Cez prázdniny budeme fungovať v letnom režime. Dokonca chystáme aj letné prekvapenie! 🙂 

 

Ešte raz VĎAKA, zase raz ste nám dodali neskutočnú energiu a chuť pokračovať v tom, čo robíme ❤ Čo všetko plánujeme v nových priestoroch si môžete pripomenúť v našom videu z kampane.
 

 
ĎAKUJEME nie len Vám, našim podporovateľom, ale chceme sa poďakovať aj všetkým, ktorí nám pomohli s prípravou kampane. Ďakujeme partičke z KC Hviezdne Noci za ich cenné rady a podporu. Za logo kampane ďakujeme Print & Web Design, za skvelé videá a fotografie ďakujeme manželom Varhaníkovcom Ivan Varhaník kameraman a Andrea Varhaníková fotograf. Úžasné animácie do videí nám spravili v GOBLINSTUDIO.

Prajeme vám krásne pohodové leto
Tím KC Ruka v ruke septembri uvidíme.

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Meno *
Email *
Adresa webu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.