Deň otvorených dverí 2019

Posledný prázdninový utorok sme otvorili brány nášho centra. Pripravili sme ukážky našich krúžkov, do ktorých sa zapojili celé rodiny. Pri domácich koláčikoch a jablčnom mušte sme strávili úžasné rodinné popoludnie. Ďakujeme za hojnú účasť a skvelú atmosféru! V galérii pod článkom sa môžete pozrieť ako dobre sme sa mali 🙂

Vo vnútornych priestoroch prebehli ukážky Angličtiny a Rytmiky. Dvakrát sme spolu so Žabiakom spoznávali svet hudby, tanca a jednoduchých riekaniek pre najmenšie deti (už od jedného roka). Pohyb a rytmika cez zmysly bude bývať každý štvrtok, začíname už 5.9. o 9:00. 

S kamrátom Rabbitom a lektorkou Jankou z Angličtiny pre najmenších sme cez rôzne hry a úlohy nasávali angličtinu. Pravidelné skupiny začínajú už v sobotu 9.9. Pre deti od 2 do 4 rokov o 9:00, deti od 4 do 6 rokov začínajú o 10:00.

Na dvorčeku pri centre sme si spolu s trénerkou Ivkou vyskúšali Cvičenie pod stromami. Prebehli sme jednoduchú dráhu a triafali do terča. Deti sa skvelo uvoľnili a vybehali. Cvičenie bude bývať popoludní cez pracovný týždeň. Konkrétny deň a čas nastavíme podľa záujemcov. 


Viac o prihlasovaní na naše krúžky pre deti a kurzy pre dospelých nájdete v sekcii

PRIHLASOVANIE NA KRÚŽKY


Ešte raz ďakujeme všetkým, ktorí ste nás navštívili, aj všetkým, s ktorými sa stretneme na našich aktivitách. Tešíme sa na vás!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Meno *
Email *
Adresa webu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.