Na Jarnej slávnosti sme spoznali nie len štyri živly

12.5 sa konala Jarná slávnosť v oddychovej zóne Kaplnka. Na svoje si prišla celá rodina, od najmenších po najstarších. 

Vďaka tvorivým úlohám deti spoznali vodu, ktorá ich naučila, ako v nej niečo nájsť a uloviť, zem im pripravila skladačky a hádanky, vo vzduchu hádzali a skákali. Za pomoci všetkých zúčastnených sme zapálili aj oheň, aby zasvietil na cestu dobrým vzťahom ako hlavnej myšlienky Komunitného centra Ruka v ruke

Program vyplnila aj ukážka psích trikov a šikovnosti pod vedením skúseného psovoda a možnosť rodinného fotenia profesionálnym fotografom. Okrem týchto zaujímavých aktivít bol pripravený sprievodný program pre dospelých. Na slávnosti bola možnosť porozprávať sa s laktačnou poradkyňou o dojčení, vyskúšať si nosiče a šatky na nosenie detí i s možnosťou poradenstva na túto tému. Úspech mala aj diskusia so psychologičkou na tému ako sa v role rodiča nezblázniť, stíhať povinnosti, užívať si čas s deťmi a zároveň mať ešte stále chuť a čas pre seba a svoje záujmy. 

Na záver od nás pre vás, ešte jedno VEĽKÉ ĎAKUJEME! Ďakujeme, že ste prišli. Ďakujeme, že ste nás podporili. Ďakujeme, že ste s nami zapáli oheň, aby zasvietil na cestu dobrým vzťahom ako hlavnej myšlienky nášho Komunitného centra Ruka v ruke. Z Jarnej slávnosti cítime neskutočnú energiu a budeme z nej ešte dlho čerpať, ďakujeme 🙂 Veríme, že ste si užili spolu s nami skvelý deň v kruhu rodiny, priateľov, prírody. Spoznali sme nie len štyri živly, ale aj úžasných ľudí. 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Meno *
Email *
Adresa webu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.