Chcete sa naučiť piecť z kvásku? Príďte sa naučiť ako na to! Dozviete sa, prečo kváskovať, čo je to ten kvások, ako sa oň starať a ako si z neho upiecť domáci chlieb, pečivo, pizzu či koláč. Dozviete sa ako pripraviť poctivo umiesený chlieb, ale aj nemiesenú rýchlovku, či špecialitku 100% ražný chlieb bez pšenice. Naša lektorka Martina Šlížková vám predvedie aj ako sa chlebík miesi a ako sa stáča do ošatky
Ak si prinesiete zavárací pohár, tak si môžete domov odniesť vlastný kvások. Stretnutie je hlavne pre začiatočníkov, ale radi uvidíme aj skúsených nadšencov kváskového pečenia, ktorí sa s nami podelia o vedomosti.
Kváskový chlieb budete môcť aj ochutnať 😉
Prosíme, buďte dochvíľný, na workshope chceme veľa stihnúť, povedať, predviesť 🙂
Odporúčaný príspevok: 4€