Miniškôlka – Otvorený deň

Kedy:
6. september 2019 @ 9:00 – 11:00
2019-09-06T09:00:00+02:00
2019-09-06T11:00:00+02:00

Projekt Miniškôlka vznikol ako reakcia na potrebu rodičov, ktorí hovoria o obave alebo zlej skúsenosti z prechodu dieťaťa z domu do materskej školy. Základná myšlienka tohto projektu vychádza z poznania, že malým deťom a ich rodičom veľmi prospieva zažiť si pred nástupom do materskej školy prostredie malej skupinky ďalších detí s určitým, spravidla sa opakujúcim, harmonogramom. Našou snahou je vytvoriť pre Vaše deti bezpečné prostredie, v ktorom chceme podporiť ich prirodzený záujem o spoznávanie a radosť z neho. Vďaka odbornému vedeniu, dostatku času a prítomnosti rodiča bude môcť dieťa prejsť adaptáciou do širšieho sociálneho sveta svojím tempom, s ohľadom na jeho individuálne potreby. 

Prídťe si prvý septembrový piatok vyskúšať Miniškôlku na vlastnej koži. Ak sa Vám v nej bude páčiť, môžete už od septembra chodiť pravidelne 🙂

Program Otvoreného dňa:

  1. Uvítanie, vzájomné predstavenie, voľná hra detí
  2. Infoprezentácia – ciele Miniškôlky, čo vieme/chceme ponúknuť deťom, naše skúsenosti a odporúčania, princípy fungovania, štruktúra dňa
  3. Voľná diskusia – očakávania rodičov, zodpovedanie otázok. Ak zostane čas a deti by mali chuť, môžeme si urobiť krátku ukážku spoločnej aktivity.

Absolvovanie Otvoreného dňa nie je podmienkou pre prihlásenie do Miniškôlky. Veľmi však odporúčame rodičom, aby prišli – dozviete sa ako budeme fungovať a zodpovieme Vaše otázky. Takisto je lepšie, keď sa deti vopred zoznámia s prostredím. Otvorený deň je nezáväzný a bezplatný. Prečítajte si ako Miniškôlku hodnotia naši prví absolventi.

Miniškôlku odborne zastrešuje skúsená sociálna pedagogička Adriána Barníková.

Prihlásiť sa môžete cez správou na našej FB stránke, mailom na info@rukavruke.sk alebo priamo u Adriány na tel.č. 0944 150 670.

K dispozícii bude aj malé občerstvenie, čaj a káva.

Otvorený deň prebieha v priestoroch centra Ruka v ruke na Námestí SR 15 (vo dvore, vedľa predajne Orange).

Tešíme sa na Vás aj na Vaše deti 😊

Viac sa o Miniškôlke dozviete na https://www.rukavruke.sk/miniskolka/

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Meno *
Email *
Adresa webu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.