Tančiareň

S radosťou vás pozývame do našej Tančiarne. Našim cieľom je vytvoriť atraktívny priestor na podporu partnerského či manželského vzťahu. Ponúkame párom priestor na aktívne trávenie spoločného času, v ktorom môžu vďaka zážitku posilniť svoj vzájomný vzťah. Ako príjemný bonus si odnesú nové zručnosti zo sveta tanca.
 
Tančiareň bude vedená profesionálnym lektorom, ale kurz bude prebiehať trochu netradične. Časť každého stretnutia sa budeme niečo nové učiť (tanečné kroky rôznych tancov, figúry…) a časť budeme mať neorganizovanú, kde si pár môže voľne zatancovať podľa chuti. Lektor však bude k dispozícii po celý čas každému, kto ho bude potrebovať. 
Štruktúra stretnutí je flexibilná, prispôsobíme sa potrebám konkretných účastníkov. Takže sa môže stať, že jedno stretnutie sa budeme viac učiť a ďalšie „len“ tancovať.
 
Kurz prebieha každý druhý týždeň v UTOROK  17:00 – 18:30. 
 
Tančiareň nie je ucelený kurz tanca. Môžete si teda vybrať, ktorého stretnutia sa zúčastníte. Prihlásiť sa však musíte najneskôr do piatku pred vami vybraným utorkovým stretnutím – mailom na info@rukavruke.sk alebo na tel. čísle 0902 290 911 alebo cez správu na našej facebookovej stránke /kcrukavruke/
 
Termíny najbližších stretnutí:
  • 7.5.2019 (prihlasovanie do 6.5.)
  • 21.5.2019 (prihlasovanie do 20.5.)
  • 4.6.2019 (prihlasovanie do 3.6.)
  • 18.6.2019 (prihlasovanie do 17.6.)
Tančiareň sa koná v priestoroch telocvične gymnázia v Bytči.
 
Príspevok: 4€/osoba
 
Lektor: MARIÁN CHLADNÝ
V súčasnosti pôsobí ako lektor v tanečno- športovom klube TOP DANCE Žilina, v ktorom vychováva a venuje sa hlavne párom na súťažnej úrovni. On sám ma vytancovanú najvyššiu kategóriu „S“, ktorá sa dá na Slovensku v tanci vytancovať. Taktiež je bronzový medailista z Majstrovstiev Slovenska v latinsko-amerických tancoch a 25. pár z Majstrovstiev sveta v lat.-am. tancoch. Učeniu sa venuje vyše 6 rokov, a je držiteľom licencie „Tréner tanečného športu 1. kvalifikačného stupňa“, ktorý úspešne absolvoval na FTVŠ UK v spolupráci so Slovenským zväzom tanečného šporu v Bratislave. Zároveň je držiteľom rozhodcovskej licencie pre profesionálne súťaže.