Deň otvorených dverí 2020

Tento rok sme už po druhý raz otvorili brány nášho centra. Pripravili sme ukážky našich krúžkov, do ktorých sa zapojili celé rodiny. Pri domácich koláčikoch, zeleninových plackách a ďalších pochúťkach sme strávili úžasné rodinné popoludnie. Ďakujeme za hojnú účasť a skvelú atmosféru! V galérii pod článkom sa môžete pozrieť ako dobre sme sa mali 🙂

Vo vnútorných priestoroch (v herničke) prebehlo niekoľko ukážok Rytmiky s lektorkami Luckou a Aďou. Spolu so Žabiakom spoznávali svet hudby, tanca a jednoduchých riekaniek pre najmenšie deti (už od jedného roka). Pohyb a rytmika cez zmysly bude bývať každý štvrtok, začíname už 3.9. o 9:00, a o 10:00. V prípade väčšieho záujmu opäť otvoríme aj skupinu o 10:00. Noví záujemcovia sa môžu nahlásiť vopred správou priamo na fb profil lektorky Adriány Barníkovej alebo na tel. čísle 0944/150670.

V prvej miestnosti nepretržite prebiehala tvorivá dielnička s Terkou a Miškou. S nožničkami, farebnými papiermi, lepidlom a papierovými rolkami deti vyrobili zvieratká od výmyslu sveta. Uvažujeme o znovuotvorení Tvorilky – výtvarných dielničiek pre rodičov s najmenšími deťmi (2-5 rokov). Prebiehali by v pondelky dopoludnia. Ak by ste mali o túto aktivitu záujem, napíšte nám, prosím správu na našu FB stránku.

Na dvorčeku pri centre sme si spolu s lektorkou Maťou vyskúšali vonkajšiu pohybovú dráhu. Behali sme, triafali do terča a zrážali kolky. Deti sa skvelo uvoľnili a vybehali. Pre deti z Malej Bytče pripravujeme spolu s lektorkou Maťou krúžok, ktorý je zameraný na poznávacie aktivity v prírode. O podrobnostiach vás budeme informovať už čoskoro!

Počas Dňa otvorených dverí sme sa mali stretnúť aj s kamarátom Rabbitom a lektorkou Jankou z Angličtiny pre najmenších. Pre nepredvídané okolnosti sme ukážku Angličtiny museli zrušiť. Ale nemajte obavy! Pre záujemcov chystáme koncom septembra Otvorenú hodinu, kde sa môžete s Jankou a Rabbitom zoznámiť 🙂 O konkrétnom dátume budeme čoskoro informovať na FB aj na webe. Pravidelná skupina začína 7.10. o 16:00. Záujemcovia sa môžu hlásiť už teraz priamo lektorke Janke Kočnerovej na tel. čísle 0902/570405.


Viac o prihlasovaní na naše krúžky pre deti a kurzy pre dospelých nájdete v sekcii

PRIHLASOVANIE NA KRÚŽKY


Ešte raz ďakujeme všetkým, ktorí ste nás navštívili, aj všetkým, s ktorými sa stretneme na našich aktivitách. Tešíme sa na vás!

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Meno *
Email *
Adresa webu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.