Naše workshopy na Hviezdnych nociach 2019

V polovici augusta (15.8. – 19.8.) Bytča už piaty rok ožije hudbou, divadlom, filmom a rôznymi workshopmi. Aj Ruka v ruke bude súčasťou tejto najväčšej kultúrnej udalosti v našom meste. Lektori a dobrovoľníci nášho centra sa totiž už druhý rok podieľajú na tvorbe programu pre deti. Tentokrát sme pre Vás pripravili dva workshopy.

Tohtoročné workshopy v rámci Detských Hviezdnych nocí odštartujeme práve my, už v piatok dopoludnia, s našim „rytmikovým“ Žabiakom na cestách. V nedeľu doobeda sa zas môžete tešiť na výtvarný workshop S voskovkami do vesmíru! s „tvorilkou“ Zuzkou. Čo konkrétne na Vás čaká?

Žabiak na cestách

Hudobno-pohybový workshop pre najmenších
piatok 16.8. od 9:00 do 10:15

V našom vesmíre je množstvo planét a hviezd. V prírode žije mnoho zvierat a neraz sa nám zdajú ako z inej planéty, no spája ich mnoho vecí. Príďte ich prebádať so Žabiakom pomocou jeho kúzelnej loptičky. Spolu lepšie spoznáme jeho zvieracích kamarátov, zaspievame si o nich, budeme rytmizovať nové piesne, zahráme si na rôznych hudobných nástrojoch a zatancujeme. Workshop je určený pre najmenších a povedú ho Adriána Barníková a Lucia Tamaši.

S voskovami do vesmíru!

Výtvarný workshop pre najmenších
nedeľa 18.8. od 9:00 do 10:15

Detská fantázia je bezhraničná rovnako ako vesmír. Spolu odhalíme jeho tajomstvo. Čierna plocha sa pod našimi rukami mení na hviezdnu oblohu, mliečnu dráhu, galaxiu, raketu letiacu ku hviezdam…z temnoty tušu vystúpia farebné tvary a obrazce, ktoré postupne odkryjeme. A budeme čarovať aj s bielou! Biela voskovka zatancuje po bielom podklade a my budeme iba tušiť aký bude výsledok, kým nevstúpi do hry akvarel, ktorý odhalí krásu nevídanú. Príďte si začarovať s farbami. Workshop má viacero prevedení, v najjednoduchšej verzii ho s pomocou rodiča zvládnu aj deti od 2 rokov a povedie ho Zuzana Dobroňová.

Nezabudnite, nájdete nás v Detskej workshopovej zóne v šapitó v parčíku pri zmrzline Kurtovič!

Okrem našich workshopov na Vás čaká modelovanie, dizajn, linoryt, recyklácia či stolárska dielnička. Poobedia a večery budú plné divadiel a filmov. V auguste nemusíte chodiť za kultúrou, kultúra príde za Vami. Určite si nezabudnite dôkladne preštudovať celý program! 🙂

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Meno *
Email *
Adresa webu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.