Priadky: Zo starého sme vytvorili nové. Čaro recyklácie servítkovou technikou

Z priadok sa pomaly, ale isto stáva tradícia. Štvrtky sme síce vymenili za stredy, ale čas (16:30-18:30) a miesto (Vital cafe) ostávajú nezmenené.

Tentokrát sme sa zoznámili sa so servítkovou technikou – Decoupage. Do nového šatu sme zaodeli prázdne fľaše od kávy, rôzne dózy, zo starých CD-čiek sme vytvorili vkusné tácky pod šálky. Decoupage technika je nenáročná a zvládne ju naozaj každý.

A čo hovoria na Priadky účastníci? Martina v našej podpornej skupine pre rodičov na Facebooku zverejnila večer po priadkach príspevok, ktorý nás zahrial na duši: „Musím sa vám pochváliť  je zo mňa úplný priadkonadšenec. Minule prívesky z drôtiku, tentokrát tácky pod rannú kávičku a ozdobené poháriky. Servítková metóda je super, strašne jednoduchá a strašne efektívna. Používala som ju prvýkrát. Už viem, čo všetci dostanú na tento rok na Vianoce 

Príďte s nami aj vy zažiť čaro tvorenia a relaxu v pohodovej atmosfére. Okrem tvorenia, bude samozrejme čas na rozhovor, relax a vykoľajenie z bežných povinnosti. Tešíme sa na vás. Viac info o najbližších Priadkach už čoskoro 🙂 Sledujte kalendár podujatí a náš Facebook profil Ruka v ruke.

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Meno *
Email *
Adresa webu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.