Hernička je zariadená

V piatok sme vo veselej nálade spolu s deťmi a manželmi zariaďovali Herničku. Skrinky sme naplnili peknými hračkami, bábikami, autíčkami, kockami, stavebnicami, knižkami pre deti i mamy. Prichystali sme obľúbený guličkový bazén s miniškýkačkou. Deti  sa tu môžu hrať a rozvíjať svoje sociálne zručnosti s inými deťmi. V herničke si môžete dať kávu, čaj, prečítať si knihu z našej mini knižnice, a samozrejme spoznať nových ľudí. Koberec deťom počas zariaďovania poslúžil nie len na rozloženie dráhy, ale zrolovaný aj ako vlak a kladina. A pri odchode sme guličky samozrejme zbierali niekoľkokrát. 

Hernička je otvorená 2x týždenne UTOROK a PIATOK v čase od 9:30 do 11:30. Prísť a odísť je možné kedykoľvek. Príspevok za využitie týchto priestorov je 1€.

V priestoroch budú prebiehať aj ostatné aktivity, napr. TvorilkaPohyb a rytmika cez zmysly.

Zariaďovaniu predchádzala zbierka, touto cestou sa vám chceme poďakovať za všetky darované hračky a vybavenie. Vybavenie herničky budeme priebežne dopĺňať podľa našich možností. Ak by ste chceli prispieť aj vy, prosím kontaktujte nás na info@rukavruke.sk

 

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená.

Meno *
Email *
Adresa webu

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.